top of page

#Kåsan2022

#Pluggdragers

Affisch.png

Kåsan

Kåsan har en lång historia där själva tävlingen är en typ av orientering där deltagaren får testa sin moped i annorlunda terräng samt även se platser i länet som den aldrig sett förut.


Under själva tävlingen finns 2 olika bansträckningar.
Den hårda banan är av lite hårdare karaktär och kräver egentligen inget mer än en vanlig moped, dock bör man inte vara för rädd om den då terrängen ofta sätter sin spår i den.
Den alternativa banan, som även går under namnet kycklingbanan, riktar sig mer mot riktiga ögonstenar eller till dem som vill glida runt i lite lugnare takt. Denna bana är också lämplig för trehjuliga mopeder då den endast går landsvägar/större stigar.

 

Till det extremt låga priset får man förutom en upplevelse i naturen även en smarrig lunch på halva vägen. Efter målgång dukas det upp en middagsbuffé samt lite underhållning långt in på småtimmarna. Sedan finns det stugor på området för övernattning eller husvagnsplats om man hellre föredrar det vilket ingår i priset. Dagen efter serveras det en frukost innan vi alla säger farväl till varandra.

Årets kåsa går av stapeln den 7: Oktober med start och stopp på Lufta Camping, Ånäset.

 

Priset för Kåsan är 600:- och i detta ingår en heldag längs en hårdbarkad bana i områdets vackra natur, lunch samt otroliga priser till vinnarna. Förutom detta en god middag på kvällen och tillhörande fest!

 

Bastu, övernattning samt frukost dagen efter ingår förstås också. Det vanligaste övernattningsalternativet är nog stuga men du vill ha med dig ditt racingstall, serviceteam OCH mekaniker finns naturligtvis också möjlighet att ta med husvagnen eller husbilen istället.

 

Observera att betalning sker i förskott och att anmälan inte är giltig innan betalning erhållits. Anmälan är bindande! Betalning görs till BankGiro 709-9690. Märk betalningen med ert namn. 

 

Antalet platser för middag och övernattning är begränsade. Så skynda er att anmäla och betala för att säkra er plats för årets kåsa!

 

De anmälningar som kommer in utöver detta kommer att ställas i reservlista ifall någon ordinarie väljer att avboka.

Samling 9:00 för mingel och fika. Frukostmacka och kaffe/dricka finns! 9:30 kör vi allmän information, för att sedan dra igång racet kl 10:00. Som vanligt finns en kycklingbana och en hård bana.

 

Vi ses i blåröken!!  //FlarkenPluggDragers

 

bottom of page